Lidl geeft € 1000 aan korfbalclub

lidlWendy van Hoek heeft namens korfbalvereniging Amstelveen (KVA) een cheque van € 1000 euro gekregen van supermarkt Lidl voor het opknappen van de speeltuin. Volgens Van Hoek zijn wekelijks vele Amstelveense kinderen (korfballers, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes) op het sportveld en ook vaak in de speeltuin op het complex. Maat die laatste verkeert niet meer in al te beste staat (glijbaan stuk, hout veroorzaakt splinters, etc.). Tijd voor een opknapbeurt dus. En die wordt gesponsord door Lidl.

De speeltuin wordt heropend t.g.v. het 110-jarige bestaan op zaterdag 30 september. Manager Emre van het Lidl filiaal in Bankrashof, die de cheque overhandigde:  “Mooi te zien dat we als supermarkt iets terug kunnen doen voor de buurt. Onze Lidl helpt lokaal actie was een groot succes met vele aanmeldingen vanuit Amstelveen. Ik wens de korfbalvereniging veel succes met het opknappen van de speeltuin’’.

20 jaar 

Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de keten (ruim 400 winkels) haar klanten. Alle winkels van Lidl doen mee. Op die manier worden honderden initiatieven in buurten gesteund.

 

 

Lees ook:Warme Bakker bij verbouwde Lidl Bankrashof
Lees ook:Groenhof op de schop – Lidl komt
Lees ook:Weer overvallen in winkels
Lees ook:Hekje open, hekje dicht bij Lidl
Lees ook:Cheque uit recycling voor Avond4daagse

Eén reactie op “Lidl geeft € 1000 aan korfbalclub

  1. misfit

    Kan er niet een Lidl in Waardhuizen komen ipv in Groenhof, want die supermarkt die er nu is……..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.