Sunny Neeter exposeert in ziekenhuis

image SunnyDe Amstelveense kunstenares Sunny Neeter, die nu in ziekenhuis Aland Zhuis 2015 25Amstelland exposeert, deed dat al eerder – sinds 1987 – in  musea, gallerie’s en op kunstbeurzen. “Over de vraag of ik in het ziekenhuis wilde exposeren, hoefde ik niet lang na te denken”, zegt ze. “Ik hoop met mijn kunst dat de mensen die – om welke reden dan ook – in het ziekenhuis moeten zijn ook even op andere gedachten komen door naar een mooi kunstwerk te kijken. Hopelijk worden ze dan een beetje vrolijk van de kleuren als ze een ziek familielid in het ziekenhuis hebben liggen of anders kunnen ze gewoon genieten van de kunst die ik op mijn eigen manier maak.”

Ze vindt het een uitdaging creatief te experimenteren met steeds weer verschillende materialen en technieken. Dat geeft haar een groots gevoel van vrijheid, zegt ze. “Ik neem de ruimte om mij over te geven aan een ontdekkingsreis zonder grenzen, waarbij aardse materie en kosmische krachten een onuitputtelijke bron van inspiratie zijn, die voortdurend verandering teweeg brengt. Door de combinatie van al deze elementen krijgt mijn beeldtaal een geheel eigen authentiek handschrift.”

Haar atelier ligt in Aalsmeer, waar ze ook workshops geeft in schilderen met mixed media. www.sunnyart.eu. Wie contact met haar wil opnemen: [email protected] of 0654682551.

 

 

Lees ook:Nieuwe exposities in ziekenhuis
Lees ook:Expositie op Wester-Amstel
Lees ook:Nieuwe kunst in het ziekenhuis
Lees ook:Expositie over kracht van natuur in ziekenhuis
Lees ook:Zorg voor mantelzorgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.