Zomerexposities in ziekenhuis

 

Werk van Rogier Klop

Werk van Rogier Klop

 

'Bonnieux met Mont Ventoux' van De Vries

‘Bonnieux met Mont Ventoux’ van De Vries

Tot en met het begin van de herfst hangen er twee exposities in de gangen van Ziekenhuis Amstelland. De schilderijen zijn van Rogier Klop en Eduard de Vries. Klop is een echte tekenaar en richt zich op dit moment vooral op de digitale kunst. De Vries is bekend van zijn landschappen in gouache en acryl.  Zijn expositie heet ‘La Provence’ en bevat een serie landschappen in gouache en acryl op papier.

De exposities zijn zeven dagen per week te zien in Gang B en de gangen bij de fysiotherapie.

Rogier Klop
Het hart van Rogier lag eerst bij het striptekenen maar later ging hij zich steeds meer richten op andere tekenstijlen, waaronder het realisme. Voor zijn werkgever, Ziekenhuis Amstelland, maakte hij een serie tekeningen. De huidige expositie is van zijn digitale werken die op canvas zijn geprint. Kleurrijke doeken die tot de verbeelding spreken. Het is zijn eerste expositie en zijn werken hangen in de gang B bij de receptie.

Eduard de Vries
Eduard spreekt het natuurlijke verval in een land als Frankrijk aan. Het lijkt of oud gewoon oud mag zijn, zonder de directe drang tot vernieuwing. Het zijn met name de fasen van de onvermijdelijke afbrokkeling en vernieuwing van landschappen en architectuur, die op elkaar inwerken en hem fascineren.
Zijn schilderijen hangen in de gang bij fysiotherapie.

Lees ook:Twee exposities in ziekenhuis
Lees ook:Twee exposities in ziekenhuis
Lees ook:Nieuwe exposities in ziekenhuis
Lees ook:Winterexpositie in ziekenhuis
Lees ook:Twee nieuwe exposities in Ziekenhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.