Kerstvertelling Eric Borias in de bieb

 

Eric Borrias. Foto: Robbert Kamphuis

Eric Borrias. Foto: Robbert Kamphuis

Verteller Eric Borrias treedt zondag 21 december van 15.30 tot 16.00 uur op in bibliotheek Stadsplein. Hij vertelt er een kerstverhaal, waarbij nog de vraag is of de herdertjes wel ‘bij nachte’ lagen. In zijn verhaal geeft Borrias een andere kijk op het leven van de herders. Met humor en ontroering. Hij is volgens de bieb de meest gevraagde verteller van ons land. Zijn optreden is geschikt voor het hele gezin (vanaf 4 jaar).

De prijs is € 2,50 voor jong en oud. Kaarten zijn te verkrijgen in een der Amstelland Bibliotheken of online via www.debibliotheekamstelland.nl. Eric Borrias weet al jaren jong en oud aan zich te binden met zijn brede repertoire. Hij werd geschoold in het vertellerscollectief oRare (1990-2003) en is sinds 1999 full time verteller. Met bijna 300 voorstellingen per jaar en meer dan 20 jaar ervaring behoort hij tot de populairste vertellers van ons land. Met zijn bewerkingen van beroemde kinderboeken als Brief voor de koning, Scheepsjongens van Bontekoe, Reis om de wereld in 80 dagen en Schateiland, oogst hij succes in binnen- en buitenland.

Maar het zijn niet alleen jeugdvoorstellingen die hij speelt: “Vrolijke verhalen voor onder de guillotine” en “Verhalen met Nootjes” zijn voor een ouder publiek en tonen een andere kant van deze meesterverteller. De vertelvoorstelling ‘De herdertjes lagen bij nachte’ is voor het hele gezin en de bibliotheek zorgt voor een prima kopje warme chocolademelk met wat lekkers erbij.

Lees ook:Familievoorstelling met verteller Borrias
Lees ook:Marjon van Royen over Brazilie in bieb
Lees ook:Ode flamencogitarist aan Jeroen Bosch
Lees ook:Fik Meijer over Middenlandse Zee in de bieb
Lees ook:Bieb vraag aandacht voor schoonheid ‘t alledaagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.