Cursus schrijven voor kinderen

Hetty Kleinloog

Na de workshop ‘Schrijven voor kinderen’ komt er nu ook een cursus schrijven voor kinderen. In vijf bijeenkomsten neemt Hetty Kleinloog de cursisten mee langs de verschillende ontwikkelingsstadia en de verhalen en gedichten die voor deze leeftijdsgroepen leuk en spannend zijn. Een praktische cursus voor beginners en gevorderden waarin veel geschreven gaat worden, zegt de organiserende Bibliotheek Amstelland.

Elke les duurt 2,5 uur. De cursus start op 12 maart en vervolgens zijn de lessen op woensdagen 19 en 26 maart en 9 en 23 april (19.30 tot 22.00 uur). Prijs van de cursus is €147,50 en voor bibliotheekleden € 112,50.  Kaarten in een van de Amstelland bibliotheken of online via www.debibliotheekamstelland.nl.

Hetty Kleinloog schrijft sinds 2000 televisiedrama. Zij werkt als dialoogschrijver, storyliner en eindredacteur mee aan tv-series als ONM, Lotte (Talpa), SpangaS (NCRV), Malaika (RTL5) en Tita Tovenaar (AVRO) en aan diverse transmediale producties. Van 1992 tot 2009 heeft Hetty lesgegeven, onder andere als docent drama en creatief schrijven aan het ROC van Amsterdam, de opleiding Theater. Sinds 2010 geeft zij cursussen Creatief Schrijven in de Bibliotheek Amstelland.

 

Lees ook:Weer schrijfworkshop Hetty Kleinloog
Lees ook:Schrijf-workshop van Kleinoog voor jeugd bij bieb
Lees ook:Hetty Kleinloog komt leren schrijven over reizen
Lees ook:Workshops voor onbtwikkelen schrijftalent
Lees ook:Weer workshop leren schrijven in bieb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.