Schrijf-workshop van Kleinoog voor jeugd bij bieb

Hetty Kleinoog komt weer langs bij de bibliotheek aan het Stadsplein om mensen te leren schrijven. Deze keer gaat het vooral om jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Die kunnen op (koop) zondag 22 januari van 14.30 tot 17.00 uur de workshop ‘Creatief schrijven’ van haar bijwonen. Mits zij daarvoor € 15 betalen (€ 12,50 voor pashouders van de bieb) en in de voorverkoop krijgt men een euro korting.

Meer informatie en kaarten via de website www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland bibliotheken. Hetty Kleinloog geeft volgens de bieb “een lekkere, praktische workshop, waarin het accent ligt op het ontwikkelen van schrijfplezier, het ontdekken van verschillende schrijfvormen en een eigen stijl” ligt.

Kleinloog (Amsterdam, 24 juni 1958) is scenario– en toneelschrijver, tekstdichter, dramadocent en regisseur. Sinds 1988 schrijft zij toneelstukken voor diverse gezelschappen en is zij tekstdichter voor muziektheatervoorstellingen als Tita Tovenaar, Kinderen voor Kinderen en Jan Jans & de Kinderen. Voor televisie schrijft zij o.a. mee aan series als ONM, Lotte (Talpa) en Spangas (NCRV).

In 2014 verscheen van haar hand de Spangas-jeugdroman Vuurwerk . Sinds begin vorig jaar is zij ook dialoogschrijver bij Goede tijden, slechte tijden.

 

 

Lees ook:Hetty Kleinloog komt leren schrijven over reizen
Lees ook:Workshop Zeer Kort Verhaal schrijven
Lees ook:Weer schrijfworkshop Hetty Kleinloog
Lees ook:Cursus schrijven voor kinderen
Lees ook:Weer workshop leren schrijven in bieb

Eén reactie op “Schrijf-workshop van Kleinoog voor jeugd bij bieb

  1. Tomaat

    En zo wordt er weer wat geld binnen gehengeld ter ” verheffing van het volk”.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.