Aanmelden voor expositie amateurkunst

Amateurkunst-tentoonstelling-2013Voor een tentoonstelling van amateurskunst, die van zondag 2 februari tot en met zaterdag 22 februari wordt gehouden in de Kunstuitleen aan het Stadsplein, kan degenen die er aan mee willen doen zich aanmelden.

Gedurende drie weken wordt hun werk geëxposeerd in de Kunstuitleen. Bezoekers, familie en vrienden komen langs om op hun favoriete werk te stemmen.

Wie dus schildert of beeldhouwt in vrije tijd en wel eens wil exposeren, kan zijn werk dus aan de tentoonstelling toevertrouwen. Het is dan wel van belang dat men woont, werkt en / of  les heeft in Amstelveen (bij een kunstenaar of bij de SAKB).

Bij de balie van de kunstuitleen kan men meer informatie ontvangen. Maar ook via 020-6452333 of [email protected]. Inschrijving tot uiterlijk 6 januari.

 

Lees ook:Nog plaats op kunsttentoonstelling amateurs
Lees ook:Aanmelden voor expositie amateurkunst
Lees ook:Amateurkunst bij Kunstuitleen
Lees ook:Nog plek op amateurkunst expositie
Lees ook:Honderd amateur-kunstenaars exposeren in Kunstuitleen

3 reacties op “Aanmelden voor expositie amateurkunst

  1. frank bikker

    Waarom kan het niet eens in het Cobra gehouden worden. En dan kunnen de amateurs ook eens wat meer laten zien dan een klein stukje van 70 bij 70 cm. en wat meer. Een amstelveens museum voor amstelveners 1 keer per jaar is toch niet te veel gevraagd.

      /   Beantwoorden  / 
  2. W. Anhoop

    @frank, dat is om krabbelaars zoals jij te weren.

      /   Beantwoorden  / 
  3. frank

    Ach Peter, je wordt nooit overreden door een Mercedes, maar wel door een str.ntkar. Is overigens wel de 6e of 7e keer dat ik word uitgenodigd en ik heb er 2 keer gehangen + 1 keer een hele expositie aan mijn persoontje gewijd in voormalig bibliotheek Middenhoven. En als je behoefte hebt, ik heb nog wel een kleurplaat voor je, hoor.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.