Honderd amateur-kunstenaars exposeren in Kunstuitleen

Opnieuw komt er een tentoonstelling van amateurkunst in de Kunstuitleen (Stadsplein). Van 5 februari af exposeren daar drie weken lang zo’n honderd amateurs hun beeldende kunstwerken.  De tentoonstelling wordt om 14.30 geopend door voorzitter Dries Bakker van de SAKB Ateliers aan de Ouderkerkerlaan. Zaterdagmiddag
25 februari (15.00 uur) reikt cultuurwethouder John Levie de publiekprijzen uit.  Het publiek krijgt weer de gelegenheid twee werken te kiezen die daarvoor in aanmerking komen. Die publieksprijzen bestaan uit bij Ingma (schildersartikelen, hobbymaterialen en lijsten) aan de Van der Hooplaan in te wisselen cadeaubonnen. Een van de prijzen is bestemd voor materialen voor tweedimensionaal, de andere voor driedimensionaal werk. Daarnaast stelt Stichting Amstelveense Kunstbelangen (SAKB) een prijs ter beschikking. Veel deelnemers aan de tentoonstelling volgden daar een cursus. De tentoonstelling is te bekijken tijdens de openingsuren van de Kunstuitleen. Zij  bestaat uit schilderijen, grafisch werk, foto’s, tekeningen, keramiek, bronzen en stenen beelden, sieraden en textielkunst.
Het uitleengedeelte van de kunstuitleen blijft overigens gewoon geopend. Evenals het verkoopgedeelte, waar onder meer sieraden, tassen en glaswerk in de vitrines liggen. Meer informatie: www.kunstuitleenamstelveen.nl. Informatie: 020-6452333.

Lees ook:Gevarieerde expositie amateurkunst in Kunstuitleen
Lees ook:Werk van 150 amateurs op expositie Kunstuitleen
Lees ook:Grote expositie amateurkunst in Kunstuitleen
Lees ook:Grote expositie amateurskunst in Kunstuitleen
Lees ook:Expositie amateurkunst in Kunstuitleen

4 reacties op “Honderd amateur-kunstenaars exposeren in Kunstuitleen

  1. Bratwurst.

    Tip: probeer ook eens bij kapper Bartels op de Lindenlaan. Er zijn diverse middenstanders of medici die hun ruime etalage, wacht/oefenruimte ter beschikking stellen. Kun je een leuke prive expositie maken.Staat leuk op je C.V. en zelfs ik heb zo nog wel eens een schilderijtje verkocht. Vergeet ook niet een aankondiging te maken voor de diverse sufferdjes en blogjes!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Johan Bos

    Ik zou aan sufferdjes geen waarde hechten, tenzij ik zelf een sufferd was natuurlijk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bratwurst.

      Wie de schoen past, trekke hem aan.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Johan Bos

        Maar waarom wil je zo graag in jouw ogen suffe media informeren? Dat heeft niets met schoenen passen te maken. Je wilt gebruik maken van media die je minacht. Dat is hypocriet.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.