Alsnog gratis concert Metropole Orkest

422006276_e12aab[1]Een herkansing voor liefhebbers van het Metropole Orkest. Nadat het optreden ervan tijdens op het Stadspleinfestival – start van het culturele seizoen – op 14 september wegens slecht weer werd afgelast, komt het nu zondag 27 oktober naar Amstelveen. Het speelt dan om 13.00 uur in de Schouwburg. Gratis toegang, maar RTV Amstelveen maakt een tv-registratie, zodat alle Amstelveners ook later het ook thuis kunnen zien.

Eigenaar van een groot deel van het Stadshart, Unibail-Rodamco, levert – naast Gemeente en festivalorganisatie – een financiële bijdrage om het concert mogelijk te maken.

Het Metropole Orkest werd in 1945 opgericht om jazz en pop op hoog niveau te spelen. Er zijn nu meer dan 150 albums geproduceerd. Het orkest werkte mee aan duizenden radio- en tv uitzendingen. Door het aangaan van avontuurlijke samenwerkingsverbanden en het inschakelen van nieuwe arrangeurs en componisten is het Metropole Orkest veelzijdiger dan ooit.

In de Schouwburg speelt het o.a. stukken uit de musical Annie en de Magical Mystery Tour Beatles Sing a long. Gasten zijn Tim Knol, de 23 jarige singer / songwriter uit Hoorn die met zijn liedjes en stem voor uitverkochte zalen stond,  Bertolf Lentink (1980), liedjesschrijver, multi-instrumentalist en zanger uit Zwolle (winnaar Zilveren Harp 2010) en Leona Philippo, die vorig jaar de derde editie van de talentenjacht The Voice of Holland won.

Van vandaag – woensdag 9 oktober –  12.30 uur af kan men per persoon maximaal 4 gratis kaarten afhalen bij de kassa van Schouwburg Amstelveen. Openingstijden van de kassa: dinsdag tot en met zaterdag van 12.30 tot 15.30 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. Zondag van 11.00 uur tot 15.30 uur. Maar vol is vol. De uitzending van RTV Amstelveen is te zien van zaterdag 2 tot maandag 4 november, van 19.00 uur af, als onderdeel van de dagelijkse uitzendingen (Ziggo kanaal 42). Meer informatie: www.stadspleinfestival.nl

 

 

Lees ook:Metropole Orkest bij Stadspleinfestival
Lees ook:Metropole Orkest grote trekker Stadspleinfestival
Lees ook:Gevarieerd programma aanstormend talent in Schouwburg
Lees ook:Roel van Velzen start toernee in schouwburg
Lees ook:Radio Amstelveen op ‘festivalplein’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.