Verhuurbedrijf campers verlaat A’veen

Camperverhuur Amsterdam is verhuisd van Amstelveen naar Aalsmeer en heet in het vervolg Camperhuren.nl. Zaterdag 17 en zondag 18 februari zijn er open dagen van 10.00 tot 16.00 uur in het nieuwe bedrijfspand aan de Turfstekerstraat 26 te Aalsmeer (op bedrijventerrein Hornmeer).

Het bedrijf bestaat sinds 2008 en werd opgericht door Ernst Rauwenhoff. Zijn uit de hand gelopen hobby kreeg een vaste plek in een loods aan de Legmeerdijk 222 in Amstelveen. Na de start met drie luxe en comfortabele campers, werd de vraag naar campers groter. Na bijna tien jaar is Camperverhuur Amsterdam uit de loods op de Legmeerdijk gegroeid. Het heeft in het komende seizoen dertig campers in de verhuur.

Op de website www.camperhuren.nl staan alle mogelijkheden en typen campers uitgebreid beschreven. Naast de verhuur wordt er ook een markt bediend voor de verkoop van en bemiddeling in luxe campers.

Tijdens de open dagen zijn alle campers te bezichtigen, staan de medewerkers klaar om vragen te beantwoorden. Ook staan er kraampjes met informatie over diverse bestemmingen. Tijdens de reis kan een handige app geraadpleegd worden waarin praktische informatie te vinden is. Daarnaast kunnen er allerlei pakketten worden bijgeboekt. Van een snackpakket of rijk gevulde koelkast, tot opgemaakte bedden, een handdoekenpakket of huishoudpakket. Zelfs fietsen, een tuintafel met stoelen, reisgidsen of eindschoonmaak behoren tot de mogelijkheden. De campers zijn onder meer voorzien van een luifel, fietsendrager en volledige keukeninventaris.

Door de groei van Camperhuren.nl is het bedrijf op zoek naar nieuwe parttime krachten.

 

Lees ook:Felle brand bij grondbedrijf Jongkind
Lees ook:Informatie over onderhoud Legmeerdijk
Lees ook:Vijf verdachten van heroïnehandel
Lees ook:Kookcursus bij Volksuniversiteit
Lees ook:Flower Festival in Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.