Informatie over onderhoud Legmeerdijk

Over onderhoud aan de Legmeerdijk (N231) houden provincie Noord-Holland en uitvoerder  Antea Group op donderdag 6 juli een inloopbijeenkomst van 19.00 tot 20.30 uur in wijkcentrum Westend aan het Westwijkplein. Dat onderhoud vindt plaats tussen de rotonde Legmeerdijk/Japanlaan en de rotonde Bosrandweg/Nieuwe Meerlaan.

De verkeersveiligheid op de weg moet worden verbeterd, vindt de provincie. Tijdens de inloopbijeenkomst liggen tekeningen klaar, waarop men kan zien welke werkzaamheden gaan worden uitgevoerd. Bij de tekeningen staan adviseurs van de provincie en de Antea Group klaar om vragen te beantwoorden en toelichting te geven.

Kijk voor meer informatie op www.noord-holland.nl/N231 , bel naar het Servicepunt Provincie Noord-Holland 0800 0200 600 (gratis) of e-mail naar [email protected]

De provinciale weg N231 is een weg in de provincies Zuid- en Noord-Holland en vormt een verbinding tussen de N207 ter hoogte van Alphen aan den Rijn en de N232 ter hoogte van Schiphol-Oost. Bij Schiphol-Oost heeft de weg eveneens een aansluiting op de A9 richting Haarlem en Amstelveen. Ter hoogte van Aalsmeer worden de N196 en de N201 gekruist. In Amstelveen wordt N231 niet zo vaak gebruikt, maar het is eigenlijk de Bosrandweg en de Legmeerdijk.

 

Lees ook:Afsluiting N201 door onderhoud tunnels
Lees ook:Provincie verbetert Legmeerdijk
Lees ook:Amstelbrug gesloten wegens onderhoud
Lees ook:Schipholdraaibrug sluit dag voor fietsers
Lees ook:Gratis cursus Politiek Actief van de provincie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.