B&W te gast bij LG Electronics

B & W hebben deze week vergaderd bij LG Electronics, een bedrijf dat airconditioning apparatuur en andere elektronica voor consumenten levert. Voor dergelijke technische bedrijven heeft Amstelveen volgens de gemeente een goed vestigingsklimaat en zij zegt goede contacten met het bedrijfsleven te willen onderhouden.

LG bedient biedt behalve airconditioning, ook apparaten voor Home Entertainment, mobiele telefonie, huishoudelijke producten en displays en beveiliging. In Amstelveen is de marketing en sales afdeling gevestigd. In de showroom heeft LG al haar nieuwe producten staan.

Amstelveen heeft de ambitie te transformeren naar een ‘smart city’. Dat is in de visie van de lokale politiek ‘een stad met een hoge kwaliteit van leven door samenwerking tussen gemeenten, bedrijven, inwoners en kennisinstellingen op het gebied van slimme digitale technologie, traditionele infrastructuur, architectuur, menselijk kapitaal en sociaal kapitaal.’

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:B&W bezoeken ‘digireus’ Atos
Lees ook:IT voor zelfstandige ouderen
Lees ook:Driekwart ton om slimme stad van AV te maken
Lees ook:CDA: Bescherm privacy in Smart City
Lees ook:Janine Boot sluit winkel, blijft woonadvies geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.