Weer netwerkavond voor ondernemers van OA

Logo OA Logo 25jr‘What’s in it for me?’ Onder dat motto houdt Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) weer een zogenoemde ‘netwerkavond’. Die wordt gehouden op 27 oktober (17.30 uur) bij restaurant de Kruitfabriek (voorheen Lute), De Oude Molen 5. De bijeenkomst bestaat uit et bekende borrelen en een diner. Wie er bij wil zijn moet € 37.50 betalen.

“Tijdens het diner praten we over de meerwaarde van het OA lidmaatschap”, laat de vereniging weten. Er komen vragen aan de orde als: hoe kan de OA beter inspelen op de behoeften van de ondernemer, welke informatie en kennis die nodig hebben en wat men wil delen en met wie.

Op 1 september heeft Peter Lute de deuren van zijn voormalig restaurant LUTE in Ouderkerk aan de Amstel opnieuw geopend. De zaak is omgetoverd tot het gloednieuwe restaurant De Kruidfabriek by LUTE. Met een ander interieur en dito menukaart. De naam Kruidfabriek is een knipoog naar de Kruitfabriek, die vroeger op het terrein stond.

Bij De Kruidfabriek ligt de aandacht op de natuur. De keuken werkt zoveel mogelijk met duurzame producten van Nederlandse bodem. Naast stoere elementen als eikenhouten tafels, grijstinten en stalen accenten, is in het interieur ook veel groen te vinden. Zelfs de bar is ‘bezaaid’ met verse groenten en kruiden.

 

Lees ook:Topchef Peter Lute: restaurant in ex-stadsarchief
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie Ondernemersvereniging
Lees ook:Bij De Kruidfabriek lunchen tegen prostaatkanker
Lees ook:Rotary bood bejaarden diner
Lees ook:Tweede ster voor ‘Aan de Poel’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.