OA Verhuist naar Parktoren

Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) is verhuisd van het KVGO-pand aan de Startbaan naar de Parktoren in het Stadshart. Zij heeft daar gratis een kantoor en alle bijbehorende faciliteiten gekregen.

De Rabobank Amstel en Vecht zocht een voor meer aanloop en reuring in de Parktoren zorgende organisatie of bedrijf. En de OA naar andere kantoorruimte.

Zij is nu gehuisvest naast de ingang van de kantoortoren. “Dankzij Rabobank MKB Manager en OA bestuurslid Els Hommes was de link snel gelegd”, zegt de OA-directie. “Rabobank en OA zijn al gezamenlijk betrokken bij diverse lokale projecten zoals circulaire economie, onderwijs en werkgelegenheid, citymarketing en ZAAI, een initiatief van de gemeente Amstelveen voor startende ondernemers.” Ook organiseerden de twee onlangs samen een drietal workshops voor ondernemers (Raboklanten en OA leden) over ‘De cirkel van Succes’.

OA en Rabobank zijn een gebruiksovereenkomst aangegaan voor tenminste één jaar, met de intentie om te verlengen. Om de samenwerking op een feestelijke manier te beklinken en ondernemers met de nieuwe kantoorlocatie van de OA kennis te laten maken, wordt de geplande ondernemersborrel van 21 april daar gehouden. Dankzij de inzet van leden van de OA kostte ook de verhuizing relatief weinig. Gebr. Gorter BV deed kosteloos het transport en CNE ICT Professionals droeg met korting zorg voor een soepele overgang van telefonie en internet. De OA zegt ook KVGO (Koninklijk Verbond Grafische Ondernemingen) te danken voor in de afgelopen vijf jaar genoten gastvrijheid en voor de ondersteuning tijdens de verhuizing. www.oa-amstelveen.nl.is

 

 

 

Lees ook:‘Kunst in de Parktoren’ (Rabobank)
Lees ook:Weekendexpositie in Parktoren
Lees ook:VAD: ‘Winkeliers hebben kans gemist’
Lees ook:Ondernemersclub bestaat twintig jaar
Lees ook:Weer ondernemersavond Rabobank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.