Nieuw cateringpand aan Spinnerij geopend

Burgemeester Mirjam van ’t Veld heeft woensdag het nieuwe pand aan Spinnerij van Vos Kosher Catering & Events en Buitenpoort Catering Amsterdam officieel geopend. Een pand voor twee partners dus.

Een jaar geleden kregen Roland en Mirjam Vos van Vos Kosher Catering & Events en Ton en Lidy Janssen van Buitenpoort Catering de sleutel van hun nieuwe gezamenlijke pand in Amstelveen. Na een jaar verbouwen is het toen lege gebouw veranderd in een state-of-the-art cateringbedrijf, waarin beide bedrijven hun eigen keukens hebben.

Drie jaar geleden is besloten de krachten te bundelen en samen te gaan als partner in regio Amsterdam. Vos Kosher Catering & Events is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in de koshere keuken. Met de partnerschap breidt Vos haar activiteiten verder uit naar de niet-koshere markt.

Voor Buitenpoort Catering, gevestigd in het oosten van het land, betekent de partnerschap een ideale manier om catering toegankelijker te maken voor de Randstad. De regio is met het duo een full-service cateraar rijker.

 

 

Lees ook:Geregistreerd partnerschap in de lift
Lees ook:Jubileum expositie Historisch Amstelveen
Lees ook:Groei aantal arbeidsplaatsen in Amstelveen
Lees ook:Regiogemeenten sluiten convenant over zorg kwetsbaren
Lees ook:Tieners praten meer over activiteiten in KKP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.