Weer bijeenkomst voor ouders verslaafden

logo-Brijder[1]Iedere eerste donderdag van de maand (dus op 5 november) houdt Brijder Jeugd, onderdeel van de Brijder stichting in Haarlem, een zogenoemde ‘ondersteuningsavond’ voor ouders van jongeren die verslaafd zijn aan gamen, gokken, alcohol of drugs. Op de avonden is een preventiewerker van Brijder Jeugd aanwezig.

Het doel van de avond is ouders met elkaar in contact brengen zodat zij ervaringen kunnen uitwisselen. De preventiewerker opent de avond waarna vervolgens de ouders zelf voor een groot deel de inhoud bepalen. De avonden zijn bedoeld voor ouders uit de regio Zuid- en Midden-Kennemerland, Haarlemmermeer en Amstelland.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt dus plaats op donderdag 5 november 2015, van 19.30 tot 21.00 uur op Spaarne 106, 2011 CM Haarlem

Meer informatie is te krijgen bij Margriet Katoen, tel. 06 30 2152 79 of Marion Kooij, tel. 06 30 2624 83. Inschrijven kan via Brijder Preventie/Jeugd Alkmaar: 088 3582260 of [email protected]

 

 

 

Lees ook:Brijder Jeugd: hulp ouders verslaafde jongeren
Lees ook:Weer avond voor ouders verslaafde kinderen
Lees ook:Weer meeting voor ouders verslaafde jongeren
Lees ook:Ondersteuningsavond ouders verslaafde jeugd
Lees ook:Steun voor ouders van verslaafden

Eén reactie op “Weer bijeenkomst voor ouders verslaafden

  1. RM

    Waarom worden alcohol en drugs eigenlijk afzonderlijk genoemd ?
    De meeste illegale drugs zijn minder verslavend minder gevaarlijk en vaak ook een stuk leuker dan alcohol.
    Dat in onze cultuur alcohol sociaal geaccepteerd wordt en bijvoorbeeld cannabis of paddo’s druist volkomen in tegen hoe wij als mensen handelen. In alles willen we ons verbeteren, zo ver mogelijk ontwikkelen, of het nou met sport is, wetenschap, relaties, in alles willen wij ons ontwikkelen. Maar als je je bewustzijn wilt ontwikkelen of verkennen, dan is het ineens raar. Bewustzijnsvernauwing echter, ( alcohol) dat vind niemand vreemd blijkbaar. Zelfs dat mensen er vaak agressief van worden, een dodelijke dosis makkelijk gehaald wordt, en er bijna wekelijks mensen aan dood gaan ziet men niet als probleem, maar als iemand door verkeerd gebruik van bv MDMA overlijdt dan zijn drugs ineens van de duivel of zoiets.. Volkomen onverklaarbaar, als je de misleidende propaganda niet meerekent dan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.