Arendshoeve steunt festival Paaskerk

image001De plantenkas ‘De Arendshoeve’, een als plantentuin ingerichte groene accommodatie in Aalsmeerderbrug, langs de Ringvaart , sponsort het ‘(te) Gekke Kerk festival’ in de Paaskerk aan het Augustinuspark. Dat wordt van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni gehouden onder het motto ‘Geloof, Hoop en Liefde’.

Het bedrijf zorgt voor party meubilair in de benedenruimte van de kerk. In ruil daarvoor legt de organisatie flyers van de Arendshoeve neer, waar vergaderingen, bruiloften, seminars enzovoort worden gehouden.

De Arendshoeve, onderdeel van een door Jacob can Zijverden gerunde plantenkwekerij, is volgens de organisatoren van het festival een expert in de aankleding van zalen.

De kerk zegt vertrouwen te willen houden ‘in een samenleving waarin omzien naar elkaar een belangrijke waarde is’. Het festival wordt mogelijk gemaakt door 60 vrijwilligers, die sinds vorige week geïnformeerd zijn over het programma, de taakverdeling en de sfeer van het festival.

Kaarten voor het festival zijn te koop via op www.tegekkekerk.nl. Men kan kaarten bestellen voor een dagdeel (vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag). De workshops zijn per stuk te bestellen. Er is een passe-partout voor alle concerten (excl. workshops) te koop voor € 40,00.

Daarnaast is er tot aan het festival op zondagmorgen na de kerkdienst (ca. 11.30 uur) kaartverkoop in de Paaskerk, Augustinuspark 1.

Tal van artiesten en andere werken aan het festival mee.

 

Lees ook:(te) Gekke Kerk festival van start
Lees ook:Weer ‘te Gekke Kerk’ festival
Lees ook:Burgemeester opent 35-ste rommelmarkt Paaskerk
Lees ook:Weer rommelmarkt in Paaskerk
Lees ook:Weer ‘(te) Gekke Kerk Festival’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.