De Bolder gaat een jaar dicht

De Bolder

Omdat wijkcentrum De Bolder aan Groenhof ingrijpend wordt verbouwd, gaan de activiteiten vandaar gedurende een jaar naar andere locaties. Dat gebeurt geleidelijk, na zaterdag 14 mei.

In het voormalige verzorgingshuis Olmenhof aan Landtong 2, nu onder meer in gebruik bij de Voedselbank en voor jongerenhuisvesting, worden in het daar ook gevestigde buurtrestaurant de ontmoetingsruimte, bar, ‘open tafel’ en huiskamergroep ondergebracht. Daarnaast is een schoolgebouw aan Landtong 18 beschikbaar voor de tijdelijke huisvesting van de activiteiten.

In het restaurantgedeelte van De Olmenhof worden de ontmoetingsruimte, de bar, de open tafel en de huiskamergroep ondergebracht. Dinsdag 17 mei wordt de ontmoetingsruime er geopend. Een dag later, woensdag 18 mei, gaat de zogenoemde Open Tafel erheen (het restaurant is toch alleen op donderdagavond open) en weer een dag later (donderdag 19 mei) biedt de Olmenhof plaats aan de Huiskamergroep.

In het schoolgebouw aan Landtong 18 komen de cursussen en inloopspreekuren. Die starten woensdag 1 juni op de Eerste etage. De wijkactiviteiten worden later ook in andere delen van het schoolgebouw gehuisvest.

 

 

Lees ook:Buurtrestaurant in Olmenhof
Lees ook:Buurtrestaurant Olmenhof loopt als trein
Lees ook:Met oude boeken naar De Bolder
Lees ook:Olmenhof misschien dicht door lenteakkoord
Lees ook:Weer bric a brac markt in De Bolder

Eén reactie op “De Bolder gaat een jaar dicht

  1. PeterPC

    Mijn stamcafé een jaar dicht zou ik ook haten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.