Veel cursussen bij Senioren Computerclub

recycle-computers[1]Een breed scala aan cursussen biedt de Amstelveense Senioren Computer Club (ASCC), die in het vernieuwde wijkcentrum Westend is gevestigd. De club, die ook enkele nieuwe laptops met Windows 10 aanschafte, laat weten klaar te zijn voor het tijdperk met dat nieuwe besturingssysteem. Dit jaar staan meer dan 25 cursussen en workshops op het programma. Over Android tablets en iPads, facebook, Excel, Word, Libre Office, foto bewerken, google, muziek en video, PC onderhoud en beheer.

Welke van al die cursussen men het best kan volgen, is – voor wie het zelf niet goed weet – advies te krijgen van ASCC-docenten op informatiedagen. Die worden gehouden op donderdag 14 (19.00 tot 21.00 uur), vrijdag 15 (09.00 tot 12.00 uur) en zaterdag 16 januari (13.00 tot 16.00 uur). Evenals de cursussen zelf vinden die plaats in het nieuwe Westend aan het Westwijkplein. Het cursusboekje is in alle wijkcentra, het raadhuis en de bibliotheken te vinden.

Voor wie nog nooit iets met een computer of laptop heeft gedaan, zijn er beginnerscursussen. Ze worden door vrijwilligers in een rustig tempo gegeven. Wie al enige ervaring geeft, kan vervolgcursussen volgen. Lid worden hoeft niet, senior zijn is ook niet nodig om mee te doen. Lidmaatschap biedt wel voordelen. Leden kunnen de maandelijkse clubmiddagen bezoeken en de inloopmeetings op vrijdagmorgen.

ASCC is een club van en voor senioren, die elkaar helpen bij het computeren. Aan het lidmaatschap is geen leeftijdsgrens verbonden.

 

Lees ook:Weer veel computercursussen senioren
Lees ook:Inschrijven bij Senioren Computer Club
Lees ook:Computer cursussen voor senioren
Lees ook:‘Open Dag’ bij Senioren computerclub
Lees ook:Computercursussen voor senioren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.