Buurttafel in Paaskerk

samen aan tafel (web)In de Paaskerk, Augustinuspark 1, wordt donderdag 19 november de eerste buurttafel gehouden. Elke maand kunnen mensen een keer aanschuiven voor een vers bereide maaltijd, een glas fris of wijn en een goed gesprek. Niet alleen met mensen, maar ook met enkele organisaties uit de buurt willen de organisatoren aan tafel.

Zo schuiven op 19 november vrijwilligers van de Voedselbank aan. Inloop vanaf 17.45 uur, maaltijd begint om 18.00 uur. Kosten € 7 voor een maaltijd met een toetje en iets te drinken. In verband met de inkoop graag opgeven tot uiterlijk maandag 16 november bij Jacqueline Meij, 06 – 487 500 78 of [email protected]. Meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl

Andere data voor de buurttafel: 10 december, 28 januari, 18 februari, 17 maart, 21 april en 19 mei. Informatie bij Janet Parlevliet, tel. 06-17437908.

 

 

Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Samen aan tafel in de Paaskerk
Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk

Eén reactie op “Buurttafel in Paaskerk

  1. Frank Bikker

    Ik vind het een gotzpe dat de vrijwilligers, die veelal zelf afhankelijk zijn van een uitkering, moeten betalen voor die maaltijd. Kan dat er niet af bij de gemeente die zegt zo’n groot voorstander te zijn van vrijwilligers? Mijn mening is dat je dan af en toe ook iets leuks terug moet doen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.