Groene Triangel: activiteiten Groenelaan

‘De Groene Triangel’ heten de activiteiten die van 1 juli af voor buurtbewoners van en rondom de wijk Groenelaan georganiseerd. Het gaat eigenlijk om bewoners die wat willen ondermem maar een steuntje in de riug nodig hebben om hun plannen uit te voeren. En om mensen die zich – want burgers meten zoveel mogelijk zelf gaan doen – zich willen inzetten in hun wijk.

In wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140, kan men maandag van 10.30 tot 15.30 uur terecht voor om koffie te drinken,creatief bezig te zijn, te lunchen of een wandeling door de wijk te starten.

Op woensdag is er van 13.30-17.00  op In de Wolken 206 ruimte voor spellen, theedrinken, sporten  en bewegen. Donderdag (10.30 tot 14.00 uur) kan men op Landtong 3 (Olmenhof) terecht voor koffie, een muziekworkshop of een lunch.

Koffie en thee  kosten € 1,00 , een Lunch € 2,50. De ‘Groene Triangel’ biedt het dus allemaal aan. Daarin werken gemeente, welzijnsorganisatie  AanZ-Amstelveen, Vita welzijn en advies , RIBW (?) regio Amstelveen, Ons tweede Thuis en Wijkkoepel Groenelaan samen.

Voor vragen kan men bellen met Betty van de Schraaff, wijkcoach Groenelaan, 06-23536323. Wie iemand kent van de samenwerkende organisaties kan zich ook tot hem of haar wenden.

 

Lees ook:Activiteiten in wijken en wijkcentrra
Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Activiteiten in de wijkcentra
Lees ook:Deelnemers opruimdag zwerfvuil gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.