Tijger en ‘gluren bij de buren’ in Poppentheater

Ennadien Blink -Sssst‘Sssst, Tijger is jarig’ heet de voorstelling voor iedereen van 2,5 jaar en ouder die zondag 11 maart (10.30 uur) in het  Amstelveens Poppentheater is te zien. Diezelfde wordt trouwens het huiskamerfestival ‘Gluren bij de buren’  gehouden, waardoor vertelster van verhalen Ennadien Blink in de foyer van het theater staat.  ‘s Middags speelt  Emmelie Zipson in de zaal een deel van haar voorstelling ‘Verkeerd Verbonden’ in het kader van dat festival.

Tijger is jarig en Muis wil een groot feest voor hem organiseren. Alle dierenvrienden helpen mee. Ooievaar maakt de taart. Vos blaast de ballonnen op.  Schildpad heeft nog slingers. Gelukkig is Tijger uit logeren, zodat de dieren alle verrassingen  naar zijn huis kunnen brengen. Maar wie ligt daar op de hangbrug te slapen? Het is tijger! Zo kunnen de dieren er niet langs! Tijger moet in slaap worden gehouden en alle kinderen in de zaal mogen helpen.

Toegangsprijs € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; [email protected] of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Gluren

Bij Ennadien Blink mag men gluren in haar koffers en dan komt er vanzelf een verhaaltje.  Tijden 12.00/13.30/15.00 uur. In de zaal zal Emmelie Zipson een deel van haar voorstelling ‘Verkeerd Verbonden’ spelen om  13.30 en 16.30 uur. Emmelie wordt begeleid door  gitarist Robin Scherpen. Om 15.00 uur geeft die een voorproefje van zijn nieuwe songs en gedichten. Toegang gratis. Meer info op www.glurenbijdeburen.nl/amstelveen

 

Lees ook:Goochelshow ‘Beestenboel’ in Poppentheater
Lees ook:Peutervoorstelling ‘Bloeiende Woestijn’ in Poppentheater
Lees ook:Wethouder Koops bevallen van dochter
Lees ook:Op ‘Winnie de Poe’ gebaseerde peutervoorstelling
Lees ook:Ridder Tim open seizoen Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.