Afstudeershow muzikanten in P60

15-03 Deadline - bannerOnder de naam ‘Deadline’ zijn donderdag 15 maart (20.30 uur) in P60 afstudeerprojecten te zien van PACT, een school voor Theater, Dans en Muziek in Amsterdam. Britt Metten (zang), Joep Meilof (keys), Thomas Marshall (keys) en Julius van Eys (keys) gaan in P60 afstuderen met het podium als schoolbank.

Britt Metten is een zangeres met een grote passie voor muziek. Ze studeert af samen met haar band’Voldoende’ en brengt een ode aan de Nederlandstalige muziek, met een speciale, funky twist. Van het moment dat Britt begon op het PACT had zij al een voorliefde voor de funk muziek. Maar de vraag was of zij deze liefde kon combineren met de passie voor de Nederlandse muziek. Dit moest ze uitzoeken door middel van haar kersverse project. ‘Voldoende’ is een 6-koppige funk band die de Nederlandse muziek terugbrengt in een nieuw, hip jasje, geïnspireerd door bands als Doe Maar en Love the System.

Joep Meilof & Thomas Marshall stappen samen het podium op om hun keys-kunsten te tonen aan het publiek. Fazz Junk is de band die zij vertegenwoordigen. De vijf koppige formatie heeft inspiratie opgedaan door grootheden in de funk & jazz scéne te bestuderen. De jonge muzikanten zijn klaar om hun afstudeerproject aan de wereld te laten zien.

Julian van Eys is een pianist die drie jaar hard werkte aan een project waar hij zeer grote stappen voor heeft gezet. Erased is een Nederlandse band uit Amsterdam. Die werd in 2017 gevormd door negen studenten van het PACT+ Amsterdam. Hun muziek is een combinatie van verschillende genres, zoals: pop, funk, rap, rock en een beetje reggae.

 

 

Lees ook:Ladies Night bij ‘Mother’s Day’ in Cinema
Lees ook:Weer een ‘Local the Night’ in P60
Lees ook:Amstel Big Band bij slot jazzseizoen
Lees ook:Gotcha is terug en in P60
Lees ook:Weer Local The Night in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.