Kleutervoorstelling en muziek in schouwburg

Schouwburg logo paars transparantOp woensdag 7 maart is de kleutervoorstelling De onzichtbare man (4+) te zien in Schouwburg Amstelveen. Drie verlegen goochelaars worden door niemand gezien. Zijn ze er nu wel of niet? Donderdag 8 maart staat Slagerij van Kampen opnieuw met de show LIP/STICK in de schouwburg. Een concert met onverwachte combinaties, ondersteund door een swingende blazerssectie.

In de kleutervoorstelling De onzichtbare man (4+), onder regie van Jetse Batelaan, zoekt Theater Artemis naar de gumranden van het ‘zijn’. Verstoppertje spelen op filosofisch niveau voor kinderen dus. Wat maakt dat iemand er is? Is dat wel zo? Weten we dat wel zeker? Geloof je het zelf? Drie verlegen goochelaars worden door niemand gezien. Zijn ze er nu wel of niet? Hoor ik iemand lopen? Wie zit er aan dat theekopje, dat daar onzichtbaar in de lucht getild wordt? En wat ligt er onder het tapijt? De mannen halen alles uit de kast om hun ‘zijn’ in twijfel te trekken. Ze staan stil in een hoek, laten zich wegspelen door vier cavia’s en trekken zorgvuldig aan onzichtbare touwtjes. Met o.a. acteur René van ’t Hof.

LIP/STICK is een show met een grote afwisseling in sferen, stijlen en soorten muziek. Invloeden van diep in het Afrikaans continent tot New Orleans en van Latin tot Raï. Het wordt een reis door de woestijn, via het oerwoud naar diverse metropolen. De samensmelting van culturen uit verschillende windstreken zorgen voor de prachtigste ritmes en onverwachte combinaties. De overweldigende oerdrift van de drums, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Theateragenda 28 februari t/m 7 maart

Woensdag 28 februari is de theatervoorstelling Sneeuwwitje(3+) te zien. Donderdag 1 maart geeft Shirma Rouse het publiek een kijkje in het leven van de grote souldiva Aretha Franklin en zingt, begeleid door een swingende formatie, alle grote hits. Diezelfde dag staat cabaretière Marjolijn van Kooten in de Kleine Zaal. Vrijdag 2 maart is het toneelstuk Achter het Huis (Ilja Leonard Pfeijffer) te zien. Diezelfde avond staat ook cabaret op het programma met Herman in een bakje Geitenkwark. Zaterdag 3 maart is het theatercollege De Vakidioten te zien. Dinsdag 6 maart geeft niemand minder dan Henk Schiffmacher een theatercollege. Op woensdag 7 maart keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten met Spot.

Voor de complete agenda, meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

 

Lees ook:Muziek ‘Slagerij van Kampen’ en Mirusia
Lees ook:Shirma Rouse met ode aan Franklin in Schouwburg
Lees ook:Boeken op de planken in Schouwburg Amstelveen
Lees ook:Voorstelling over oorlog voor kinderen
Lees ook:‘Op zoek naar geluk’ in de schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.