Drie bands in P60

08-02 GoeiemiddagOp donderdag 8 februari (20.30 uur) presenteert P60 drie nieuwe talentvolle bands. “Van ska tot poprock, het wordt een avondje onvervalst voetjes van de vloer”, meldt het poppodium. Een van de bands heet ‘Goeiemiddag’.

Die eerst driekoppige formatie boekte al snel successen met de hit “Het Geert Wilders Protestlied”, waarmee veel media-aandacht werd bereikt. Daarna ging het heel hard met de band: de videoclip voor “Doodsangst” en de langverwachte EP “Greatest Hits Vol. II” werden opgenomen. Deze werd gepresenteerd met een uitverkochte EP-Release Party in Pakhuis Wilhelmina. Goeiemiddag speelde eerder in zalen als Patronaat, Melkweg en Paradiso, maar maakte ook menig festival onveilig.

Met albums als ‘Vieze Woorden Scrabble’ en ‘Ik Flaneer’ trekt het Amsterdamse drietal ’t Vlaggenschip aardig wat aandacht. Eerder dit jaar hebben de heren opgetreden in verschillende cafés en voor een volle Cinetol werd het album ‘Deze’ gereleased.

Met zowel covers als eigen nummers in de stijl pop-rock, laat de vierkoppige meidengroep ‘Man Up!’ zien dat een overdosis testosteron geen voorwaarde is voor een rockende performance. De in november 2017 geboren band heeft zich in een korte tijd tot een muzikale eenheid ontwikkeld. Na een succesvol schooloptreden voelt de formatie zich kaar voor een debuut in P60.

 

 

Lees ook:Stream Of Passion in P60
Lees ook:De Dijk in augustus in P60
Lees ook:CD release Sinister in P60
Lees ook:‘Hardste’ metal bands in P60
Lees ook:Bettie Serveert in januari in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.