Christelijk toneel bij ‘Gluren bij de Buren’

De christelijke toneelgroep Orde der Dwazen (ODD) heeft een aandeel in de komende manifestatie Gluren bij de Buren, waarvoor tot 1 januari nog (amateur) artiesten werden gezocht, die in huiskamers willen optreden. De ODD stuurt twee verschillende groepen naar de huiskamers in de Amstelveense wijken. Het huiskamerfestival vindt plaats op zondag 21 maart van 12.00 uur af.

“Het vloerkleed is het podium, de bank de tribune”, meldt de theatergroep. “Per woonkamer treedt één act op die drie keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan men als bezoeker maximaal zeven optredens bijwonen.”

De toneelgroep is ook bezig met de voorbereidingen voor de avondvullende theater- en muziekvoorstelling ‘Victory’, waarin volgens ODD ‘het hele verhaal van de Bijbel aan bod komt’. ODD neemt daarin het toneelgedeelte voor haar rekening en start binnenkort met filmen. Daarnaast biedt de formatie, een Amstelveens initiatief, de nieuwe kindervoorstelling ‘Bennie en de geweldige verdwijntruc’. Binnenkort start het oefenen daarvoor en begin mei is er een try-out.

De productie ‘Victory’ wordt begeleid door o.m. gospelartiesten Pearl Jozefzoon, Ralph van Manen, Elvis E. en Talitha Nawijn. Die brengen muziek van Nederlandse bodem, Sela, Opwekking en Psalmen voor nu, gecombineerd met hedendaagse popmuziek.

 

 

 

 

Lees ook:Gluren bij de Buren: Festival onontdekt talent
Lees ook:Verteller Niels Brandaan in poppentheater
Lees ook:Toneelgroep Tobo zoekt lichttechnici
Lees ook:Niels Brandaan met ‘Stoere Broer’ in poppentheater
Lees ook:Jungle by Night in schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.