Weer lokale bands bij Local The Night in P60

07-12 Local The NightEr wordt donderdag 7 december (20.30 uur) weer een Local the Night gehouden in P60. De laatste jaren was die manifestatie voor verscheidene lokale bands de opstap naar groot succes.

Acts worden gescout voor voorprogramma’s in onder andere P60 en komen in contact met andere bands waar ze samen mee op kunnen treden. Deze editie met: Kolbak, Some Weird Sin en Blind Summit.

Kolbak is een driemans Indiëpop formatie bestaande uit Harold Pflug (zang, gitaar), Rick Ruhland (basgitaar) en Dennis Aaij (drums). Hun muziek wordt meestal omschreven als melodieuze pop / rock.

Op 29 december 2016 bracht Kolbak haar eerste EP uit op steamingssites, met de melodieuze poprock plaat ‘Sea’ kwam voor de band de wens om te toeren door meerdere poppodia in Nederland

Some Weird Sin weet als rocktrio te boeien met een eigenzinnige sound. Met een wisselende combinatie van toetsen, elektrische gitaren, een batterij aan effecten en drums staat de band garant voor melodieuze en puntige nummers. Some Weird Sin heeft sinds haar debuutoptreden in 2005 in een korte periode een behoorlijke live-reputatie opgebouwd. In 2017 laat deze gewezen winnaar van de Amstelveense popprijs overtuigend van zich horen met nieuw materiaal!

Blind Summit is een alternatieve / progressieve rockband uit Nederland. Het viertal, geboren in Amstelveen, was voorbestemd om bij elkaar te komen om muziek te spelen en heel veel plezier te hebben. Hun muziek kan het beste worden omschreven als aanstekelijke rockmuziek met zowel metal als pop invloeden. Opvallende melodieuze baspartijen, een luide gitaar en bovendien een synth! Vergelijken doen zichzelf graag met bands als Muse en the Killers, maar uiteraard hoopt de band hun eigen originele geluid te creëren.

 

Lees ook:Zes bands bij Local XXL in P60
Lees ook:Lokal The Night in P60 na dodenherdenking
Lees ook:The Allmen (blues) Band in Alleman
Lees ook:Lokale bands en DeWolff in P60
Lees ook:Lokale en regionale bands in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.