Nazomeren in Amsterdamse Bostheater

In het Amsterdamse Bostheater worden nog enkele nazomervoorstellingen gegeven. Zaterdag (9 september) speelt om 21.00 uur voor het laatst speelt Julius Caesar onder de sterrenhemel en wordt de 20.000e bezoeker verwelkomd.

Het Kleine Theater speelt woensdagmiddag 13 september om 15 uur de voorstelling Rapunzel.

Rapunzel is een mooi en eenzaam meisje. Ze zit al haar hele leven lang opgesloten in een toren. Ze heeft nog nooit een mens gezien, behalve Petemoei, die haar heeft opgesloten, maar met veel liefde voor haar zorgt. Echter, op een dag ontdekt Rapunzel, dat er een deurtje in haar toren zit.. ze kan eruit! Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in.

 Circus

Het beroemde Franse circus Cirque Pardi! strijkt in september neer in het Amsterdamse Bos met hun voorstelling Borderland, een gewaagde, humoristische circustheatervoorstelling. Acht artiesten spelen met de schoonheden en problemen van de huidige samenleving. Met vrolijke vrijheid en zonder medelijden presenteren ze de veelzijdige kanten van de mens. Van het visuele tot het onzichtbare, van lichaamstaal tot het onuitspreekbare, dit eerlijke en experimentele circus zal je ogen strelen en je oren doen suizen.

 Concerten

Er staan nog drie concerten van Live At Amsterdamse Bos op het programma. Op zondag 10 september presenteert de Amerikaanse singer-songwriter Matisyahu (bekend van King Without A Crown) zijn zesde album Undercurrent in het Amsterdamse Bostheater.

De Memphis Maniacs brengen op 15 september bekende popknallers en rockklassiekers.

En op 17 september spelen de twee toppianisten Sandra & Jeroen van Veen op twee vleugels de muziekstukken Tubular Bells & Canto Ostinato.

 

 

 

 

Lees ook:Concert De Kift in BosTheater i.s.m. P60
Lees ook:Roodkapje in Bostheater
Lees ook:Ondernemers (Weens) Bos in gestuurd
Lees ook:OA naar het Bostheater
Lees ook:Festivalseizoen in het Bos weer van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.