Deel kinderdisco opbrengst voor kankerpatiëntje

Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er op vrijdag 16 juni een disci in wijkcentrum Westend aan het Westwijkplein. Het is de laatste van dit seizoen. Het organiserende bedrijf Kids in the Mix geeft deze keer € 0,50 per bezoeker aan Stichting 100% Judith.

De 8-jarige Judith Lenting heeft neuroblastoom, een vorm van kinderkanker. Na een jaar van behandelingen was er goed nieuws en was ze schoon. Om de kans te verkleinen dat de kanker terugkwam, heeft Judith als eerste neuroblastoom patiëntje een zware immunotherapie in het Prinses Maxima centrum gevolgd, een primeur voor Nederland. Vroeger moesten kinderen hiervoor namelijk naar Amerika. Dit is Judith bespaard gebleven.

Helaas is de kanker toch terug gekomen. Momenteel wordt ze daarvoor behandeld en zijn er weer 7 zware maanden met chemo’s en bestralingen aangebroken.

De kans is aanwezig dat ze voor toekomstige behandeling toch naar het buitenland moet, die duur is en niet wordt vergoed. Daar wil 100% Judith bij helpen.

De minidisco van 4 t/m 7 jaar is van 16.00 – 17.30 uur. De kinderdisco voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar is van 19.00 – 21.30 uur. www.kidsinthemix.nl.

 

 

 

Lees ook:Speelmeubel van bank naar ziekenhuis
Lees ook:Storm kostte 200 Amstelveense bomen
Lees ook:Live première Misfit beleven in Cinema AV
Lees ook:Fit4Fun: Persoonlijke fitness training in buitenlucht
Lees ook:Lezersfeest bibliotheek gaat niet door

Eén reactie op “Deel kinderdisco opbrengst voor kankerpatiëntje

  1. Frank

    Positieve actie!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.