‘Muzikale reis’ in de Kruiskerk

Zondag 7 mei wordt in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a, een koffieconcert gegeven door het Trio Rodin. Het duurt een uur. Welkom vanaf 11.30 uur. Er wordt geen entree gevraagd, wel is er na afloop een collecte. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

Het Trio Rodin is een veelbelovend Spaans pianotrio dat bestaat uit de violist Carles Puig, de celliste Esther García en de pianist Jorge Mengotti. Onder de titel ‘Een muzikale reis’ laat het trio stijlen uit verschillende regio’s horen.

Voluit Spaans klinkt de virtuoze muziek van Tomás Bretón, geïnspireerd door Vivaldi’s Vier Jaargetijden laat Astor Piazolla horen hoe een Argentijnse Zomer en Herfst moeten klinken en in het pianotrio van Bedřich Smetana horen we de Boheemse wouden ruizen en de Moravische rivieren stromen.

 

 

Lees ook:Braziliaans gitaar trio in Villa Randwijck
Lees ook:Trio Leo Bouwmeester in Villa Randwijck
Lees ook:Concertante Contrasten in Kruiskerk
Lees ook:Weer muzikale vesper in Kruiskerk
Lees ook:Spartan 2 januari in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.