‘Soof 2′ te zien in Cinema Amstelveen

Na een bomvolle Ladies Night is de film ‘Soof 2’ nu volop te zien in Cinema Amstelveen. De film gaat over Kasper en Soof, die uit elkaar gaan. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt.

De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijke: hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is, valt te bezien.

Regie: Esmé Lammers. Verder zijn de volgende films te zien: De Zevende Hemel, Fantastic Beasts and Where to Find them (OV 3D), Mees Kees Langs de Lijn, Sing (NL versie 2D), Vaiana (NL versie 2D).

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Afleveringen Soof-serie in Cinema
Lees ook:Fantastic Beasts and Where to Find Them
Lees ook:‘Elle’ van Paul Verhoeven in Cinema Amstelveen
Lees ook:Oscarwinnaar Birdman in Cinema
Lees ook:Film ‘Ventoux’ in Cinema A’veen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.