Bluesox Blues Band in Alleman

bluesox-2014De Bluesox Blues Band treedt vrijdag 25 november (20.00 uur) in het kader van ‘Blues in de Wijk’ op in Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1. Het concert wordt georganiseerd door Stichting Tpodium.

Al jaren staan de mannen van BlueSox op podia in Nederland en België, in cafés, clubs en op festivals. Zij vallen op door de muziekstijl: een opzwepende mix van Westcoast blues, swing en roots, veel eigen nummers afgewisseld met bewerkingen. Een grote rol is weggelegd voor mondharmonicavirtuoos Ruurd van der Vegt uit Den Bosch, die veel ruimte krijgt in het repertoire.

De eigen nummers vol zelfspot zijn van Cor Paridaans. De nummers zijn kort: maximaal 4 minuten. Tijdens de editie in 2013 van Bibberblues (Eersel) werden zij uitgeroepen tot de blues sensatie van het festival. De band bestaat al meer dan 20 jaar en toert ieder jaar weer met veel succes langs de vaderlandse blues podia, veelal ten zuiden van de grote rivieren. www.bluesox.nl

Samenstelling: Cor Paridaans – guitar & vocals; Ruurd van der Vegt – harmonica & vocals; Hans Aarts – drums; Peter Zerner – bas.

 

 

 

Lees ook:Bluesbox in Alleman
Lees ook:Blues in Alleman
Lees ook:John F Klaver Band in Alleman
Lees ook:The Allmen (blues) Band in Alleman
Lees ook:Bluesband St. Louis Slim in Alleman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.