Sinterklaasfeest in Poppentheater

Sinterklaas Instrumentenfeest Beeld 3Boordevol bekende Sinterklaasliedjes zit het feest dat zaterdag 21 november (15.30 uur) wordt gevierd in het Amstelveens Poppentheater. Optredende muzikanten hebben bijzondere muziekinstrumenten bij zich voor de voorstelling ‘Sinterklaas Instrumentenfeest’, een productie van Theater Van Santen.

In de voorstelling worden vragen beantwoord als: Mogen grote mensen ook hun schoen zetten en komt er dan wel wat in? En: Zouden grote mensen, net als kinderen, ook niet alles krijgen wat op hun wensenlijstje staat?

De muzikanten zetten hun schoen en spelen en zingen sinterklaasliedjes. Er kan natuurlijk worden meegezongen. Het blijkt niet zo eenvoudig wat in die grote schoenen te krijgen, maar van de kinderen worden goede ideeën verwacht. En behalve zingen, kunnen die laatsten ook meespelen op een eigen instrument. Wie een tekening inlevert, loopt kans dat de muzikanten daar een liedje bij bedenken. Kinderen kunnen ook een zelfgeschreven gedichtje meenemen (maximaal acht regels) om op het podium voor te dragen.

Het jeugdtheatergezelschap Theater Van Santen staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, doorspekt met humor. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt. Kortom: 45 minuten feest voor kinderen en volwassenen. Geschikt voor iedereen can 4 jaar en ouder. Aanvang voorstelling 15.30 uur. Reserveren kan via 020-6450439; [email protected] of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

Lees ook:Spelen en zingen bij Sinterklaas Instrumentenfeest
Lees ook:Broersepark Festival sluit met twee shows
Lees ook:Band voor peuters en kleuters in poppentheater
Lees ook:Première meezingfeest in Poppentheater
Lees ook:Sprookjesmix in Poppentheater

Eén reactie op “Sinterklaasfeest in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.