Lichtbende met ‘Tutu’ in Poppentheater

tutu 2Tutu liveDe groep Lichtbende speelt (zonder woorden) met twee toverlantaarnspelers en twee muzikanten zaterdag 3 oktober (18.00 uur) de voorstelling TUTU in het Amstelveens Poppentheater, tijdens de Atelierroute. De beeldende familievoorstelling is ook voor volwassenen geschikt, meldt de directie. Iedereen van zes jaar af is dus welkom.

TUTU vertelt het verhaal van een kind dat haar dromen weet waar te maken. Vanaf haar eerste danspasjes volgt de bezoeker haar lief en leed in een tijd van grote veranderingen. De dans, die toen beïnvloed werd door persoonlijke vrijheidsdrang, mechanisatie en andere culturen, weerspiegelt haar leven.

De projectiebeelden zijn gemaakt van alledaagse voorwerpen en materialen die handmatig en mechanisch worden gemanipuleerd met toverlantaarns en verschillende instrumenten. De toeschouwer maakt mee hoe de spelers en de muzikanten dit wonderlijke en ritmische dansverhaal tevoorschijn toveren op het grote doek.

Lichtbende speelt haar voorstellingen over de hele wereld op diverse festivals en in theaters. Dit jaar was de theatergroep onder meer in Spanje, Duitsland, Egypte, Roemenië, Chili en Kroatië.

Toegangsprijs: € 10 (inclusief soep en broodjes) Reserveren kan via 020-6450439, [email protected] of www.amstelveenspoppentheater.nl.

 

 

Lees ook:Première Tutu in poppentheater
Lees ook:Beeldconcert en workshops in lentevakantie in poppentheater
Lees ook:Familievoorstelling ‘Phoefff’ met lichteffecten in Poppentheater
Lees ook:Groot Licht Circus in Poppentheaer
Lees ook:Speeltheater Holland met ‘Adios’ in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.