Lejo met ‘Hands Up’ in Poppentheater

lejo_helloDe door live optredens en tv-filmpjes bekend geworden Lejo komt met zijn voorstelling ‘Hands Up’ op zondag 22 maart (14.30 uur) naar het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A.

Lejo is dat vingerpoppetje met die oogjes. Met zijn handen tovert poppenspeler Lejo (Leo Petersen ) allerlei vreemde wezens tevoorschijn. In de handen van de speler veranderen twee witte balletjes en een stipje zwarte verf in de snuit van een blaffende buldog, stuntelige tapdansers, een monster, een fladderende vogel, een dirigent met een kinderkoor en soms een inktvis die door het theater zweeft. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder.

Leo Petersen (Lejo) trad op in veel theaters en op internationale festivals. Zijn lejo_puppetshowfilmpjes orden geregeld vertoond in de TV serie Sesamstraat. De muziek helpt een handje: Mozart, house en toeters wisselen elkaar af in deze ongewone poppenkastvoorstelling. Zonder woorden, dus voor iedereen toegankelijk. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met Lejo oogjes maken. Toegangsprijs: € 8,00. Telefonisch reserveren kan via 020-6450439 of via www.Amstelveenspoppentheater.nl

Lees ook:Wereldberoemde ‘Lejo’ in Amstelveens Poppentheater
Lees ook:Nieuwe voorstelling Lejo (van Sesamstraat) in Poppentheater
Lees ook:Poppentheater in kerstvakantie
Lees ook:Allerlaatste voorstelling poppentheater Dibbes
Lees ook:Klein Zwanenmeer in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.