Big, Black & Beautiful in Schouwburg

naamloosVoor een swingend theaterconcert is de formatie Big, Black & Beautiful – één van de meest inspirerende, trendsettende girlpower-groepen van Nederland – op 17 januari (20.00 uur) in Schouwburg Amstelveen aan het Stadsplein.

Na vier eerdere theatertournees zijn Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot nu terug in de Nederlandse theaters met Big, Black & Beautiful in Concert. Met soulvolle, opzwepende muziek, over-de-top kostuums, pruiken en glamour. De zangeressen, begeleid door een topband, pakken groots uit met een show vol muzikale genres; van blues tot gospel, van soul tot pop. Een concert met krachtige uptempo nummers maar ook ingetogen ballads; een voorstelling waarbij niemand in zijn stoel kan blijven zitten.

‘Big, Black & Beautiful in Concert’ wordt het vijfde theaterprogramma van de drie souldiva’s. De eerste voorstelling waarmee zij samen in het theater stonden was ‘A Tribute to the Girl Groups’, te zien in het seizoen 2002/2003 en 2003/2004. Nog drie succesvolle theatertournees en een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall volgden. Naast het publiek zijn ook de media enthousiast over Big, Black & Beautiful.
Meer informatie over Big, Black & Beautiful op www.bbb-online.nl.  

Lees ook:Big, Black & Beautiful in de schouwburg
Lees ook:Zelf online stoel reserveren in schouwburg
Lees ook:Shirma Rouse met ode aan Franklin in Schouwburg
Lees ook:Groot orkest met Ben Cramer en Maggie MacNeal in schouwburg
Lees ook:De Dijk in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.