‘De Tantes’ in de schouwburg

!cid_image002_jpg@01D00EE8De nieuwe familiekomedie ‘de Tantes’ is  zondag 14 december te zien in Schouwburg Amstelveen. De voorstelling van de Toneelmakerij omvat het verhaal over Joris, alleen )want hij heeft geen ouders meer) wonend in een verlaten visrestaurant. Hij maakt zijn bed niet op, drinkt vijf liter cola per dag, leest stripboeken en zet het vuilnis nooit buiten. Tot op een dag tante Cunera, tante Jo en tante Desiree de deur inslaan.

Ze komen hun neefje manieren leren en voor hij een kik kan geven bezetten ze zijn huis. De tantes hebben grootse plannen: het familierestaurant gaat weer open. Joris ontsnapt niet aan hun bemoeizucht, ze wassen zijn oren en bombarderen hem tot kelner.

!cid_image001_jpg@01D00EE8Gelukkig dringt een zwerver de tantesburcht binnen. Maar zodra zij lucht krijgen van de nieuwe bewoner, ontspint zich een bloedstollend gevecht met hete pepers, perfecte vermommingen en grove omkoperij.

De Toneelmakerij is een Amsterdams theatergezelschap en theaterhuis voor kinderen, jongeren en de volwassenen om hen heen. En voor professionele makers, ervaren en nieuwkomers uit velerlei disciplines. Het gezelschap maakt voorstellingen en heeft verhalenvertellers in huis. Het laat nieuwe schrijven en vertelt oude opnieuw.

 

Lees ook:Uitreiking eerste exemplaar dvd Joris Linssen in Schouwburg
Lees ook:Alia Baba en 40 rovers in Schouwburg
Lees ook:Rascha Peter in bibliotheek Westwijk
Lees ook:‘Ladder naar de maan’ in Poppentheater
Lees ook:‘Losse’ leeskring over ‘De helleveeg’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.