Kikker die niet wil zoenen…

kikker 2KikkerEen rappende kikker en een voet- ballende prinses komen op bezoek in het Amstelveens Poppentheater. Zondag 6 april (14.30 uur) is daar de vrolijke poppentheater voorstelling ‘De kikker die niet wilde zoenen’  te zien. De wordt gespeeld door van Max Verstappen. Het is een modern sprookje over een luidruchtige kikker die niet wil zoenen.

Een oude poppenspeler wil nog eenmaal het ouderwetse sprookje van de Kikker en de Prinses opvoeren. Als hij zijn sprookje inzet komt hij er al gauw achter dat zijn poppen zich anders gedragen dan de sprookjesfiguren uit zijn verhaal vroeger altijd deden.


De poppen zijn met hun tijd meegegaan en hebben heel moderne opvattingen. De kikker wil helemaal geen betoverende zoen van de eenzame prinses. Laat staan dat hij wil veranderen in een knappe prins. Trouwens, hij houdt niet eens van zoenen. Liever blijft hij gewoon een kikker. Als hij al iets moet worden, dan maar popster. En de prinses houdt van voetballen.

Max Verstappen maakte diverse poppen voor film en tv, onder andere Kip uit Villa Achterwerk, Otje uit de gelijknamige film en Raaf  uit Huisje, Boompje, Beestje.

Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

 

Lees ook:Max Verstappen in Poppentheater
Lees ook:Weer première in poppentheater
Lees ook:‘Prinses en kikker’ in cinema
Lees ook:Die voorstellingen tijdens vakantie in poppentheater
Lees ook:Poppenspeelster Virga Lipman neemt afscheid met ‘sneeuwwitje’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.