Extra voorstellingen ‘Sonneveld’ en rondleiding

 

Foto: Govert de Roos

Foto: Govert de Roos

Als gevolg van de grote belangstelling ervoor organiseert Schouwburg extra rondleidingen in het nieuwe toneelhuis (toren en podium) op zaterdag 5 april. Ook de voorstelling ‘Sonneveld’ blijkt ongekend populair, zodat de schouwburg er die extra heeft geboekt op woensdag 29 januari en dinsdag 8 april (20.00 uur). De voorstelling ‘Van Nature’ van Pieter Derks was ook al vroegtijdig uitverkocht. Daarom is die verplaatst van de Kleine naar de Grote Zaal.

De rondleidingen in het nieuwe toneelhuis op zaterdag 5 april worden gehouden om 10.00 en 11.30 uur. Er wordt verteld over het bouwproces, de nieuwe mogelijkheden van de trekkenwand, de verhoogde toren en het verdiepte toneel.

Per rondleiding is plek voor maximaal 30 personen. De rondleidingen van januari en februari zitten helemaal vol, voor de rondleidingen van zaterdag 1 maart zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden: www.schouwburgamstelveen.nl.

‘Sonneveld’ met o.a. Tony Neef en Mariska van Kolck blijkt ongekend populair. Vandaar de tweede voorstelling, die eerder geheel uitverkocht was te zien op vrijdag 3 januari.

Op woensdag 29 januari is de eerste extra voorstelling te zien, hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar. 

Pieter Derks, huiscabaretier van ‘De Wereld Draait Door’, stond  donderdag 6 februari geprogrammeerd in de Kleine Zaal. Doordat zijn voorstelling ‘Van Nature’ al vroegtijdig was uitverkocht, heeft de schouwburg die verplaatst naar de Grote Zaal. Er zijn dus weer kaarten beschikbaar.

 

Lees ook:Cabaretier vraagt Amstelveners input voor voorstelling
Lees ook:Geen reacties op oproep cabaretier lokale info
Lees ook:Rondleiding in nieuw toneelhuis schouwburg
Lees ook:Kassa schouwburg 4 juni speciaal open voor enkele voorstellingen
Lees ook:Schouwburg boekt extra voorstellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.