Komedie over competitie in Poppentheater

WinEen komedie over competitie is het eigenlijk. De voorstelling ‘Win’ die theatergroep Nochem & Van Luyn zondag 10 november om 14.30 uur speelt in het Amstelveens Poppentheater is geschikt voor iedereen van zes jaar en ouder. Kernvraag is eigenlijk: Kun jij tegen je verlies?

Wouter en Sophie wonen naast elkaar in een gezellige buurt, met een Buurtsuper. Ze zijn altijd samen. Wouter is een beetje verlegen, Sophie juist niet. Wouter is slim, Sophie is handig.

Dan komt er een wedstrijd voor het Beste Kind van de Buurt. Wouter wordt door zijn moeder opgegeven en Sophie door haar vader. Ze beginnen enthousiast te oefenen. Er zijn veel onderdelen, zoals hoofdrekenen, dansen en stoep krijten.

De wedstrijd komt steeds dichterbij. De spanning stijgt. Wie wordt het Beste Kind? Hoe belangrijk is het om te winnen? Hoe ver gaan ze om dat doel te bereiken? En zullen ze vrienden blijven?

Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

 

Lees ook:Voorstelling over tegen verlies kunnen in Poppentheater
Lees ook:Rockvoorstelling in plaats van Carmen in poppentheater
Lees ook:Dichter
Lees ook:Wouter Bos en Remco Pols geven aftrap PvdA-campagne
Lees ook:Innovatieprijs muziekschool voor lesplan blazersklassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.