Meer deelnmers culinair festival

Voor de tweede keer organiseert Lions Club Amstelveen rond het culturele Stadshartfestival een culinair evenement. Het Stadshartfestival is er op 13 september, en Culinair Amstelveen, uitgevoerd door de lokale horeca, op 12, 13 en 14 september.

Er werken nu meer restaurants aan mee dan vorig jaar. Om precies te zijn: sterrenrestaurant Aan de Poel, BLVD, ‘t Deurtje, ‘t Hert, Lemon Grass, Lute, Popov, The WineKitchen, ‘t Amstelfort (Uithoorn), restaurant Kronenburg, restaurant Day, The WineKitchen at Sea en restaurant Westeinder Paviljoen (Aalsmeer). Verder werken cateraar Kragtwijk mee en zorgt Sushi Time voor Japanse hapjes. lekkernijen.

Het culinaire festival start vrijdagmiddag om 16:00 uur met de Bolle Jan Show. De samenwerkende serviceclubs hebben twee goede doelen geadopteerd: Stichting Metakids, zich inzettend voor kinderen met stofwisselingsziekten, en Street Child Nederland, dat kinderen in kansarme gebieden een veilig thuis en goede educatie wil geven.

 

Lees ook:Culinair festival in Stadshart van start
Lees ook:Culinair netwerken voor ondernemers
Lees ook:Start Broersepark Festival druk bezocht
Lees ook:Hele stad in teken van golf voor Zontax
Lees ook:Culinair en cultureel festival op Stadsplein

Eén reactie op “Meer deelnmers culinair festival

  1. gjzn

    Knoop het in uw oren Amstelland e.o.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.