Genomineerden sportprijzen Rabo bekend

De jury

De jury

De  genomineerden voor Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent zijn bekend. De geldprijzen worden volgend maand tijdens het lokale Sportgala op vrijdag 20 januari 2017 uitgereikt.  De winnaar krijgt  € 750,00. Deze prijs wordt uitgereikt voor jongens en voor meisjes.

Daarnaast stelt de Rabobank € 450,00 ter beschikking voor de Aanmoedigingsprijs voor Jong talent. De stimuleringsprijs wordt uitgereikt aan degenen die naar het oordeel van de vrijdag bijeen gekomen jury  die de status top talent bereikt hebben. De aanmoedigingsprijs gaat naar het talent dat een grote belofte voor de toekomst is. In totaal zijn 150 talenten aangemeld bij het Sportbedrijf als topsporttalent.

Onder leiding van voorzitter Rien Alink kregen onderstaande talenten de meeste punten van de juryleden. Wie uiteindelijk met de titel Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent 2016 en Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent 2016 er van door gaat, wordt  tijdens het Amstelveens sportgala in de Emergohal bekend gemaakt.

De genomineerden voor de Rabobank Stimuleringsprijs 2016 voor Jong Talent jongens: Thomas Hendriks, rugby; Olaf Staal, kanoën en Bram Anderiessen, atletiek.

Voor de Rabobank Stimuleringsprijs 2016 voor Jong Talent meisjes: Robin Gulicher, karate; Fleur Vierhout, golf en Selina Dijkstra, kanopolo.

Genomineerden voor de Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent 2016 jongens/meisjes: Luco van Bergen, atletiek en Vincent Vierhout, golf

De jury van de Rabobank talentprijzen bestond uit: Saskia Wagenaar en Isabelle van Loon, beiden van Rabobank Vecht en Amstel; Rien Alink (voorzitter); Joris van Soerland, Peter van Noord, Ron Berteling, Sophie Klumper (oud winnaar Rabo Stimuleringsprijs),  Guido Albers, Richard Schuil, Frits Barend en Agnes Brunninkhuis.

 

Lees ook:Genomineerden Rabo sportprijzen
Lees ook:Genomineerden voor Raboprijs sporttalenten
Lees ook:Tientallen kampioenen gehuldigd
Lees ook:Media weggehouden van heropening Emergohal
Lees ook:Riejanne Markus sportvrouw v.h. jaar

3 reacties op “Genomineerden sportprijzen Rabo bekend

  1. frank bikker

    Ik wil ook in aanmerking komen als toptalent!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Drs W

      Jong? Talent?
      Hahahaha lachen!!!

        /   Beantwoorden  / 
    2. headbanger

      Als vervolg op Drs. W,

      Muahahahaha

      Dat krijg je als je als een soort Gerben, of ben je Gerben, rond middernacht nog leuk tracht te doen.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.