Activiteitenbemiddeling AanZ geen ‘dating’

aanZVan ontmoetingscentrum De Meent aan Orion uit wordt zogenoemde ‘activiteitenbemiddeling’ geleid door welzijnsorganisatie AanZ Amstelveen. Men kan – o0ver4igens alleen op dinsdagmorgen -  tussen 09.00-12.00 uur telefoneren met Lucy Heinis op 020-6438015 als men iets in een buurt wil ondernemen, zijn kennissenkring verbreden, met iemand naar het theater of museum gaan enzovoort.

Mailen over zulke suggesties kan ook:  [email protected]t.a.v. Lucy Heinis.

Wie contact opneemt moet wel een paar vragen beantwoorden en kan dan een afspraak maken. Na aanmelding volgt namelijk een gesprek over uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens wordt gezocht naar iemand met dezelfde interesse(s) en na overleg wordt men zo spoedig mogelijk met hem of haar in contact gebracht. Volgens AanZ kan door een zorgvuldige procedure en begeleiding de kennismaking met de juiste persoon zo snel mogelijk van start gaan.

 

De activiteiten lijken werkelijk van alles te kunnen inhouden. Van wandelen tot samen muziek maken en van schilderen en fietsen tot gewoon een dagje uit. Het doel van het bemiddelingsaanbod is mensen met belangstelling voor dezelfde soort activiteit met elkaar in contact te brengen. De vraag van de een is het aanbod van de ander.

De activiteitenbemiddeling is niet leeftijdsgebonden, dus iedereen die interesse heeft, kan zich aanmelden. De activiteitenbemiddeling is overigens geen relatiebemiddeling, waarschuwt AanZ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:AanZ: ‘Wij kunnen geen ijzer met handen breken’
Lees ook:Vrijwilligers kennen wijkcentra, niet AanZ
Lees ook:Vrijwilligers winkelen bij V&D
Lees ook:Programma Elsrijk
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer veel vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.