Sport en spel op straat

Sport & Spel 2013Op verscheidene locaties in Amstelveen wordt de komende weken sport en spel op straat georganiseerd door stichting Cardanus, in samenwerking met wijkplatforms en de gemeente. Dat gebeurt dan elke week van dinsdag tot en met vrijdag  tussen 15.00 en 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Er komt naar de ‘sportlocaties’ een bus met allerlei speelgoed en spelmateriaal. Zoals: fietsjes, ballen en soms een springkussen. Het is allemaal bedoeld voor kinderen, die ook limonade krijgen. 

Bij slecht weer, zoals regen en onweer, maar ook bij tropische temperaturen gaan de evenementen overigens niet door. ‘Sport en spel op straat’  is overigens een al twee decennia bestaand jaarlijks terugkerend fenomeen.

Van 6 tot en met 9 augustus is en sport en spel op straat aan de Augusta de Witlaan, Dr. Willem Dreesweg en Alpen Rondweg.

Van 13 tot en met 16 augustus aan de Augusta de Witlaan, bij de badjes in Keizer Karelpark, de Michel de Ruyterschool (Rentmeesterslaan) en aan de Lohengrinstraat. Deelnemen aan de evenementen is gratis. Meer informatoe: 020 5434545 en www.cardanus.nl.

Lees ook:Cardanus organiseert straatsport- en spel voor jeugd
Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Sport en spel in de wijken
Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Activiteiten in de wijken: sport en spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.