Weer verlies voor Van Zijderveld

In de veertiende speelronde van de Carlton eredivisie leed Van Zijderveld Amstelveen zaterdagavond in sporthal De Meerkamp een 5-3 nederlaag tegen BC Amersfoort. De Amstelveners kwamen door verlies van het mannen- en vrouwendubbelspel meteen op een 0-2 achterstand. Het duo Norbert van Barneveld / Justin Teeuwen kon in twee games niet winnen van het Amersfoortse duo Maas / Tabeling. In het vrouwen dubbel waren Linda Chen en Elisa Piek niet opgewassen tegen het ingespeelde duo Verheul / Muskens. Via de eerste enkelspelen kwam Van Zijderveld op een gelijke stand. Bij de mannen won Lester Oey daarin van Residay. In de vrouwen single was Linda Chen na één punt de winnaar door opgave wegens een blessure van haar tegenstandster Mahulette.In het tweede vrouwenenkelspel speelde Tamara van der Hoeven (14) voor de geblesseerde basisspeelster Alida Chen. Zij moest het opnemen tegen de niet onverdienstelijk debuterende Amersfoortse speelster Demi Lensselink. Na drie spannende games eiste Tamara de partijwinst voor zich op. In de tweede mannen single was de jonge Justin Teeuwen te ongeduldig en verloor na drie games van De Vries (3-3).

Afsluitend werden nog twee gemengd dubbelpartijen gespeeld. De Amstelveense mixkoppels Elisa Piek / Norbert van Barneveld en Lester Oey / Tamara van der Hoeven konden geen grip krijgen op het gevarieerde spel van hun tegenstanders en verloren in twee games. Door dit verlies eindigde de wedstrijd in een 3-5 nederlaag voor Van Zijderveld. Komend weekeinde staan voor Van Zijderveld twee wedstrijden op het programma. Zaterdag uit tegen runner-up Dekker Almere en zondag ontvangen de Amstelveners nummer 5,  BC Duinwijck (Haarlem). De wedstrijd in De Meerkamp is om 13.00 uur.
Individuele uitslagen: MD Teeuwen / Van Barneveld – Tabeling / Maas 16-21 11-21; VD Chen / Piek – Verheul / Muskens 11-21 12-21; ME1 Oey – Residay 21-11 21-3; VE1 Chen – Mahulette 1-0 blessure Mahulette; ME2 Teeuwen – De Vries 13-21 21-14 12-21; VE2 Van der Hoeven – Lenssink 21-10 15-21 22-20; GD Oey / Van der Hoeven – Tabeling / Verheul 11-21 13-21; GD Van Barneveld / Piek – Maas / Muskens 11-21 8-21.

 

 

Lees ook:Weer nederlaag voor Van Zijverden badminton
Lees ook:Van Zijderveld verliest uit met 1-7
Lees ook:Zwaar verlies voor Van Zijderveld badminton
Lees ook:Zwaar verlies voor Van Zijderveld badminton
Lees ook:Badminton: Nederlaag voor Van Zijderveld in Limburg

Eén reactie op “Weer verlies voor Van Zijderveld

  1. silver price

    In het gemengddubbelspel werden de punten gedeeld. Eerst kwam het koppel Van Barneveld/Piek in de partij met de nog ongeslagen Amersfoortse combinatie Maas/Muskens te kort, tenslotte sleepte het duo Oey/A. Chen het derde punt voor Van Zijderveld binnen door het Amersfoortse koppel Tabeling/Verheul in een spannend duel hun eerste verlies in de competitie toe te brengen. Eindstand: 5-3.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.