Cursussen voor beginnende bridgers

Bridgeclub Amstelland start cursussen voor beginnende en licht gevorderde bridgers. Zij krijgen in clubverband de kans het spel (beter) te leren spelen. Na een introductie op 6 oktober start een week later de cursus voor startende brigders in het Go Centrum (Schokland 14), beide om 19.30 uur. Cursisten krijgen  een aantal dinsdagavonden les, daarna wordt al met elkaar gespeeld. ‘Startersbridge’ is bridgen zonder bieden, later volgen biedlessen. ‘Startersbridge’ is ontwikkeld door de Nederlandse Bridge Bond, die spel- en leermateriaal beschikbaar stelt, zoals een boekje en een Cd-rom om het af- en tegenspel thuis te kunnen oefenen.

Bridgers, die al wat speelervaring hebben, kunnen van oktober af bij BC Amstelland terecht voor het zogenoemde huiskamerbridge en worden onder begeleiding van clubleden vertrouwd gemaakt met clubbridge. Op de clubavond spelen alleen deze bridgers met en tegen elkaar.

Met de Kerstdrive op 15 december wordt het eerste traject afgesloten. Als de Startersbridger besluit door te gaan, wordt hij lid van BC Amstelland per1 januari 2010. Ook dan kan hij nog vervolgcursussen volgen. Opgaven voor de cursussen voor 30 september via een e-mail naar [email protected]

Lees ook:Gezamenlijke introductie Bridgeclubs
Lees ook:Gratis proeflessen bij Volksuniversiteit
Lees ook:Bridgen voor beginners en gevorderden in Go Centrum
Lees ook:Nieuwe cursussen Volksuniversiteit
Lees ook:Korte cursussen bij Muziek- en Dansschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.