Medewerkers AM Groep brengen ‘koningstegels’ rond

logo am-groep[1]Medewerkers van de AM Groep brengen volgende week de zogenoemde oranje Koningstegels naar scholen in de regio Amstelland en Meerlanden. Alle basisscholen worden bediend. Het zijn tegels om te knikkeren. Scholieren kunnen ze gebruiken bij de ‘Koningsspelen’, het landelijke buitensport en spelprogramma dat wordt georganiseerd wegens de troonswisseling.

Bij AM Groep, het voormalige regionale werkvoorzieningschap, werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doel van de AM Groep is hen te ontwikkelen, totdat zij zijn te plaatsen bij reguliere werkgevers. Ook veel collega bedrijven van AM Groep helpen in Nederland mee om de Koningstegels bij alle basisscholen in Nederland te bezorgen.

Andere betrokken partijen zijn: House of Sports (organiseert de Knikkerspelen en NK Knikkeren en is initiatiefnemer van het project), Pleinplan (coördineert de distributie van de tegels), MBI de Steenmakers (productie van de tegels), Univé (hoofdsponsor) en Dierenpark Amersfoort (finale locatie van NK Knikkeren op 22 juni).

 

Lees ook:Weer medewerkers AM Groep extern geplaatst
Lees ook:Onthulling tegelwand bevrijding
Lees ook:OR: Solidariteit AM-gemeenten ontbreekt
Lees ook:Banenmarkt op ‘werkplein’ in raadhuis
Lees ook:Ron Blaauw Meest Markante horecaondernemer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.