Rabogeld voor drie Amstelveense projecten

De Oudervereniging KBS De Cirkel, stichting Mijn Amstelveen en stichting Nieuw Vredeveld zijn de drie Amstelveense organisaties die geld krijgen van de regionale Rabobank. Dat komt uit het zogenoemde Coöperatief Fonds. In totaal werden zeventien projecten van verenigingen en stichtingen in de regio beloond met een steuntje in de rug.  van het Rabobank Coöperatief Fonds. In totaal kregen zij  € 25 duizend. Anders dan in het verleden wil de bank niet meer meedelen hoeveel geld elk van de organisaties kreeg. Er kon per project maximaal € 2500 worden aangevraagd.

De bijdrage aan de oudervereniging is bestemd voor de aanschaf van sporttenues. De kersverse stichting Mijn Amstelveen krijgt geld om te helpen bij de financiering van het hosten van een internetsite, met nieuws uit de stad. Bij stichting Vrienden van Nieuw Vredeveld is de bijdrage bedoeld voor renovatie van de dierentuin.

Het Rabobank Coöperatief Fonds van Rabobank Amstel en Vecht steunt projecten die de omgeving ‘mooier of beter maken’. Het fonds wordt gevoed met een deel van de winst van de bank.

Verenigingen, stichtingen en instellingen kunnen het gehele jaar door aanvragen indienen. Enkele malen per jaar worden die beoordeeld. De sluitingsdatum voor de eerstvolgende ronde (aanvragen tot € 2.500) is 15 mei 2013. Wilt u in aanmerking komen voor een hoger bedrag kan meedoen aan de verkiezingen in het najaar. Ook daarvoor is de sluitingsdatum 15 mei. www.rabobank.nl/amstelenvecht.

 

 

Lees ook:Rabobankgeld voor twee Amstelveense projecten
Lees ook:Verenigingen kunnen weer geld vragen aan Rabofonds
Lees ook:Verenigingen kunnen weer hulp voor projecten vragen bij Rabobank
Lees ook:Geld voor drie Amstelveense projecten uit Rabofonds
Lees ook:Rabogeld naar tien Amstelveense projecten

2 reacties op “Rabogeld voor drie Amstelveense projecten

  1. de grote nul

    Van mij mag de bank best vertellen hoeveel geld ze geeft. Dat stimuleert andere ondernemingen misschien ook.

      /   Beantwoorden  / 
  2. gerben

    Waarom wil de rabobank de verdeling niet melden? En Johan ben je er al achter wie wat ontving?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.