Sinterklaasfeest voor kinderen van de Voedselbank

Dankzij een bijdrage van de ABN AMRO Foundation en in het gebouw van die bank hebben kinderen uit de door de Voedselbank ondersteunde gezinnen een Sinterklaasfeest kunnen vieren. Behalve de Sint zelf, waren daarbij drie Pieten aanwezig. Tijdens het volgens de Voedselbank goed verzorgde feest kregen alle kinderen ook een ‘Happt Meal’ van McDonalds. En behalve veel lekkers, ook allemaal een cadeau van Sinterklaas.  De gezinnen die klant zijn bij de Voedselbank tellen inmiddels 65 kinderen. De organisatie zegt terug te zien op een ‘geweldig feest’ en dankt de vrijwilligers van de ABN AMRO stichting die zich daarvoor hebben ingezet.

Lees ook:‘Deze schoentjes blijven leeg…’
Lees ook:Voedselbank zoekt Sinterklaas cadeaus voor kinderen
Lees ook:Verjaardagsfeestje bij Voedselbank
Lees ook:Medewerkers Voedselbank ‘bedelen’ bij uitgang supermarkt
Lees ook:Waardhuizen en C1000 gul voor voedselbank

Eén reactie op “Sinterklaasfeest voor kinderen van de Voedselbank

  1. tante Bep en ome kees

    leuk van die bedrijven. Zij onderkennen tenminste wel dat er armoede heerst in deze gemeente. Iets waar de overheid, bekeerd tot het neo-liberalisme, liever aan voorbij gaat. Die gaat liever van belastingcenten plantenbakken rondom het eigendom van een projektontwikkelaar( het stadshart) opsieren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.