Buitenveldertbaan vaker ingezet

Van maandag 6 juni 06:00 uur tot maandag 13 juni 06:00 uur wordt de Aalsmeerbaan (18L-36R) buiten gebruik gesteld voor regulier onderhoud. Daardoor worden Zwanenburgbaan (zuid) en Buitenveldertbaan vaker ingezet voor vliegverkeer. Het afwijkende baangebruik kan leiden tot overlast.

Schiphol vraagt omwonenden om begrip. Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kan contact worden opgenomen met het Bewoners aanspreekpunt Schiphol (Bas). Dit kan via telefoonnummer: 020-601 55 55 of door het raadplegen van de website: www.bezoekbas.nl – Planning Baanonderhoud.

http://nieuws.schiphol.nl/regulier-onderhoud-aan-de-aalsmeerbaan/

 

 

Lees ook:Mogelijk meer herrie door onderhoud Kaagbaan
Lees ook:Mogelijk meer gebruik Buitenveldertbaan
Lees ook:Extra overlast door onderhoud aan startbanen
Lees ook:Buitenveldertbaan weer meer gebruikt
Lees ook:Buitenveldertbaan meer gebruikt door onderhoud Kaagbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.